De leukste, nieuwe prints voor op vakantie

Heeft u onze nieuwe prints al ontdekt?

Laat deze zomer de simpele, minimalistische kledingstukken maar in de kast! Het is tijd voor vrolijke en opvallend prints. Laten we nou net bij Seaside Oostkapelle genoeg leuke kledingstukken hebben!

Prints.1 KYRA

Gras groen

We trappen de lijst af met de print van ons favoriete nieuwe merk, namelijk KYRA. Eerlijk is eerlijk. Het is geen print. De knielange A-lijnjurk is geweven van een viscose mix met een burn-out patroon.

De KYRA-jurk gaat mooi mee met de groene trend van de zomer. Het mooie motief is elegant en vlot tegelijkertijd. Een perfecte jurk om in de koffer te doen en mee te nemen naar uw volgende zonnige reisbestemming!

Klik hier om de jurk in onze webshop te bekijken.

Sundown blouse

Wij worden blij van NUKUS! Waarom? Zij hebben deze zomer veel vrolijke prints in hun zomercollectie. Zoals deze Sue Blouse sundown met lila details.

De blouse heeft een mooie V-hals en heeft een rimpeleffect aan de bovenkant zitten.

De blouse heeft zachte kleuren die met veel te combineren zijn. Een blouse om mee weg te dromen dus!

Klik hier om de blouse in onze webshop te bekijken.

Prints 2.
Print 3.

Ready for Retro?

Studio Anneloes komt deze zomer weer met een knallende collectie voor echte powervrouwen. Ook zij gaan deze zomer voor zowel ‘geur en kleur’ als printjes.

De blouse heeft een V-hals met plooien en erg subtiele pofmouwen.
De broek is wijd, met steekzakken en een hoge taille.

Het shirt en de broek bij elkaar staan prachtig, maar kunnen ook makkelijk apart gedragen worden. Waar zou u deze pauwen-print kledingstukken mee durven combineren?

Klik hier om de blouse in onze webshop te bekijken.
Klik hier om de broek in onze webshop te bekijken.

You rok!

De sportieve sweat rok van HV Society hoort zeker in het rijtje van leuke Seaside Oostkapelle-prints! De stretchy navy rok zit niet alleen lekker.

Wij zien onszelf er al in terwijl wij aan het rondlopen zijn in een leuke badplaats (bijvoorbeeld Oostkapelle…? ;) ). De rok zit namelijk ook zo ontzettend lekker!

Klik hier om de rok in onze webshop te bekijken.

Print 4.

Vrolijkheid ten top!

Wat een feest, de nieuwe Desoto blouses voor vrouwen. Mochten wij u middels deze blog hebben overgehaald om een printje te kopen voor in de zomergarderobe, dan willen wij u ook aanraden om een kijkje te nemen op de Desoto pagina in onze webshop.

Desoto staat bekend om haar prachtige zachte stofjes, die ook nog eens kreukvrij zijn! Niet meer sacherijnig uw reiskoffer opentrekken, omdat al uw mooi opgevouwen kleding weer is verfrommeld.

Klik hier om deze blouse in onze webshop te bekijken.